Boka buss

Just nu är efterfrågan på möten och upplevelser stor vilket vi är väldigt glada över! Våra svarstider är dock något längre för närvarande och i förekommande fall upp till 72h. Vi återkommer till dig så fort vi kan.

Börja med en offertförfrågan

Vi finns där du behöver oss när du vill boka buss och chaufför! Med depåer på 30 orter i Sverige och över 1200 bussar i vår moderna och miljömedvetna fordonsflotta kan vi ta oss an alla sorters uppdrag. Hos oss kan ni boka buss oavsett om det handlar om en enkel transfer eller en längre resa som sträcker sig över flera dagar. Vi kör både inrikes och utrikes och erbjuder ett stort sortiment av olika busstyper.

Om ni bokar buss hos oss får ni personlig service inför uppdraget av vårt professionella kundteam. De hjälper till att skräddarsy resan efter era önskemål.

Gör en offertförfrågan här nedan och fyll i era önskade resplaner. Vi kontaktar er med en offert inom 24h, helgfria vardagar. Offerten är givetvis inte bindande. Det går självklart också bra att ringa oss på 010 – 25 20 500

Läs mer om att boka buss i vår folder!

Information om er resa

Fält markerade med en * är obligatoriska

Karta
Enkel resa eller tur & retur?

Fyll i returresa med uppgifter från avresa

Karta
Vill ni använda bussen på plats?
Kontaktinformation och övrigt
  • Formuläret är inte korrekt ifyllt