Föreningsresor

Är ni en idrottsförening, studentkår eller annan ideell förening som är i behov av transport? Vi har stor erfarenhet av att utföra föreningsresor.

Dagsturer till turistmål eller rundturer längs vackra Österlen är exempel på resor som vi ofta utför åt föreningar. Vi är måna om att resan ska bli en upplevelse och inte bara en transport från A till B. Vi hjälper gärna till med planeringen av resan om den innefattar flera olika stopp och sevärdheter.

Vi är också stolta officiella bussleverantörer till flera stora idrottslag i Sverige inom många olika sporter. Vårt mål är att lagmedlemmarna på ett säkert sätt skall kunna ta sig till och från matchen. De skall dessutom få tillfälle att vila upp sig och ladda inför kommande match, allt för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Vi erbjuder därför toppmoderna bussar med hög komfort och mycket benutrymme. Det finns möjlighet att beställa WIFI, spela musik eller koppla in laptop i bussens eluttag.

Är ni ett lag eller en förening med behov av flera resor som sträcker sig över en längre period? Ni är då välkomna att kontakta någon av våra affärsassistenter. De kan tillsammans med er sammanställa en större offert av era resor och se över möjligheten till ett marknadssamarbete.