Högtryck på Bergkvarabuss

Den snabba återhämtningen efter pandemin har lett till en kraftigt ökad efterfrågan på bussresor. Bergkvarabuss upplever just nu högtryck i mer eller mindre hela landet.

”Det är fantastiskt att det är sådan efterfrågan på möten och upplevelser och vi kan konstatera att det från vecka 9 och framåt i år har gått starkt uppåt och vi är en bra bit över antalet resebeställningar i april jämfört med samma period 2019, som jämförelse”, säger Jens Harrysson försäljnings- och marknadschef för skol- och beställningstrafik på Bergkvarabuss.

De kundsegment som ökar mest just nu är företag, skolor och privatpersoner.

”Behovet av att besöka mässor och konferenser hos företag och dessutom göra det kollektivt och hållbart är viktiga ingredienser. Topp tre destinationer för skolutflykter är Liseberg, Gröna Lund och Ale Stenar under maj och juni. Att det är många privatpersoner som säkert väntat med att fira högtider som bröllop och andra trevligheter bidrar också så klart”, avslutar Jens Harrysson.

Bergkvarabuss kundavdelning har öppet hela sommaren. Efterfrågan på att hyra buss med förare är just nu stor så vänta inte för länge med att boka er resa. Vi lämnar kostnadsfria offerter på alla reseuppdrag, stora som små.

 

Använd gärna vårt smidiga offertformulär för att få en kostnadsfri offert.

Det går också bra att ta kontakt med oss via epost eller telefon:

info@bergkvarabuss.se

010 – 25 20 500

 

Varmt välkomna ombord!